Zoek & Boek

Boeken

Winterstalling van boot in Limburg

Winterstalling van uw boot in Limburg

Wanneer de winter komt en de zomerzon plaats maakt voor de donkere wintermaanden, wilt u zonder zorgen de naar de lente toeleven.  Bij Jachthaven Eldorado kunt u schip op diverse manieren veilig overwinteren. De winterstalling van uw boot in Limburg kan op diverse manieren:

  • Uw schip stallen in het water
  • Uw schip stallen op een goed afgesloten en verlicht buitenterrein
  • Uw schip stallen in een zeer goed geïsoleerde en condensvrij hal.

Voor alle tarieven voor winterstalling in jachthaven Eldorado kijkt u hier

Winterstalling boot Limburg

Aan het einde van de winterstalling van uw boot in Limburg bij Jachthaven Eldorado is deze boot nog steeds in dezelfde goede staat als waarin u deze achterliet. Wanneer gewenst kunt u onderhoud plegen aan uw schip tijdens winterstalling. Overleg hiervoor met onze havenmeester. U kunt bij ons ook de Accu-verzorging uitbesteden. Accu-verzorging bestaat o.a. uit:

  • Accu's in uw boot laden
  • Accu's laden in onze werkplaats
  • Inspectie en bijvullen.

Wanneer gewenst kunt u de buitenboordmotor in de werkplaats stallen. En als het nodig geacht wordt verzorgen wij ook het onderhoud van de binnen- en/of buitenboordmotor. 

Onze monteurs raden aan de motor(en) jaarlijks te inspecteren. Wilt u in het nieuwe vaarseizoen niet voor verrassingen komen te staan? Laat dan een beurt uitvoeren door onze monteurs. 

Meer informatie over onze perfecte service? Neem dan contact op met de Boatshop

Komt u ons het gehele jaar bezoeken?

Ja! Ik wil een Jaarplaats met Winterstalling!

Camping met jachthaven

Ook als u niet op zoek bent naar een winterstalling kunt u op Camping Eldorado terecht. Want wat is er nou lekkerder dan vanaf uw boot vakantie vieren op een topcamping? De omgeving van de camping staat vol met leuke bezienswaardigheden en trekpleisters. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Oorlogsmuseum in Overloon. Hier maakt u een reis door de Tweede Wereldoorlog en al zijn gruwelijkheden. En als u toch in Overloon bent, kunt u ook langs het ZOo Parc Overloon gaan. Kortom, er is genoeg te doen vanaf camping met jachthaven Eldorado.