Zoek & Boek

Boeken

Een mooi vakantiepark in Noord Limburg

Wil u lekker op vakantie, maar weet u nog niet waarheen? Misschien is Vakantiepark Limburg Eldorado Mook, in Plasmolen, de plek die u zoekt. Met uitstekende voorzieningen, kampeerplaatsen, vakantiehuizen en de leukste activiteiten, weet u zeker dat u gaat genieten!

Leuke uitstapjes vanaf vakantiepark Limburg

Limburg is een hele mooie, leuke provincie. Allereerst is het de enige provincie in Nederland die kan zeggen dat er heuvels zijn. Deze heuvels tekenen het landschap, maar ze zorgen er ook voor dat Limburg de provincie bij uitstek is voor het fietstoerisme. Dus wilt u van uw vakantie een fietsvakantie maken? Dan kan dat uitstekend vanaf Camping Eldorado! Maar ook de wandelaar zit goed in Limburg. Door de prachtige steden, dorpen en natuur kan heerlijk gewandeld worden. En er zijn heel veel mooie wandelroutes te vinden. Stilzitten komt dus niet voor als je dat niet wilt.

Vakantiepark Limburg

Attracties in Limburg

Vanaf het vakantiepark Limburg zijn ook allerlei leuke attracties te bezoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan Attractiepark Toverland in Sevenum? Dit leuke gezinspark is geschikt voor kinderen en volwassenen. Met attracties als achtbanen, een wildwaterbaan, een draaimolen en nog veel meer, vermaakt u zich met gemak een hele dag! 

Kasteeltuinen van Arcen

Ook zeker een aandrader als u op ons vakantiepark in Limburg verblijft zijn de kasteeltuinen in Arcen. Deze tuinen zijn prachtig. U kunt hier heerlijk wandelen terwijl u geniet van alle prachtg van de tuinen. De tuin is 32ha groot en staat vol met heerlijk geurende, mooi kleirende planten en bloemen. Daarnaast is het kasteel, dat in de 17e eeuw gebouwd is, ook absoluut een bezoekje waard!

Zoo Parc Overloon

Heeft u geen zin in een bezoek aan het attractiepark of een wandeling door de kasteeltuinen van Arcen? Dan is Zoo Parc Overloon misschien meer iets voor u. Dit dierenpark biedt een unieke blik op allerlei uitheemse diersoorten. Jaguars, leeuwen en hyena's zijn maar een kleine greep uit het mooie aanbod aan dieren. Dit park is een mkust voor elke dierenliefhebber!

Boek nu op vakantiepark Limburg

Bent u enthousiast geworden over Limburg en wilt u zelf komen genieten op Vakantiepark Eldorado? Boek dan nu een mooie kampeerplaats of huuraccommodatie, en beleef de provincie Limburg.

 Boek nu