Zoek & Boek

Boeken

Faciliteiten

Tijdens uw vakantie op Camping Eldorado mag alles, maar hoeft niets. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van het ultieme vakantiegevoel. Om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken, bieden we verschillende faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

Supermarkt

Begin de dag goed met verse broodjes, iedere ochtend verkrijgbaar in onze supermarkt. Bij onze supermarkt  vindt u een uitgebreid assortiment kruidenierswaren en verse producten. 

Fietsverhuur

Bij de supermarkt kunt u dames-, heren-, kinder- en elektrische fietsen huren, zodat u de mooie Brabantse omgeving ook per fiets kunt ontdekken! 

Internet

Even uw e-mail checken of een berichtje op Facebook plaatsen? Ons hele vakantiepark is voorzien van WiFi. Draadloos internet is tegen betaling beschikbaar, u dient wel te beschikken over een WiFi netwerkkaart.

Wasserette

Vertoeft u wat langer bij Eldorado, dan is het prettig als u de was kunt doen. In de wasserette op de jachthaven en de camping staan diverse wasmachines en drogers tot uw beschikking. Muntjes zijn verkrijgbaar bij de receptie, boatshop en de supermarkt.

Sanitair

Op het park staan verschillende verzorgde sanitairgebouwen. De camperplaatsen beschikken over een eigen sanitairgebouw. Het sanitair wordt regelmatig schoongemaakt. De douches werken met douchemunten die u bij de receptie, de Boatshop en de supermarkt kunt kopen.

Gasfles verkoop

Staat u net pannenkoeken te bakken, is de gasfles leeg. Gelukkig kunt u op de camping terecht voor verschillende formaten gasflessen.