Zoek & Boek

Boeken

Kamperen in Limburg

Heeft u er wel eens over nagedacht? Een vakantie in eigen land! Velen zijn zich er niet van bewust dat zich in Nederland vele prachtige plekjes schuilhouden. Kamperen in Limburg zal u doen verbazen van de schoonheid van Nederland. Genieten van de bijzondere flora en fauna in de vele prachtige wandel- en fietsgebieden die ons prachtige land te bieden heeft. En vergeet uiteraard het eindeloos plezier aan en om het water niet. Want water, daar staan wij immers bekend om in Nederland. Bij camping Eldorado in Plasmolen, de ideale gezinscamping, uniek gelegen aan de Mookerplas, kunt u kamperen in Limburg en vakantie ervaren zoals vakantie bedoelt is!

Maar ook wanneer u een minder gevoel hebt bij natuur is kamperen in Noord-Limburg voor iedereen een gegarandeerde top vakantie! De vele gezellige omliggende dorpen en steden bieden voor iedereen een top vakantie. Neem bijvoorbeeld;

Kamperen in Limburg

Combineer kamperen in Limburg met een heerlijk dagje shoppen

Op 20 minuten rijden, gelegen aan de A76 en de A73, ligt het kerkdorp Boxmeer. Boxmeer typeert zich door de vele leuke drink- en eetgelegenheden. Daarnaast biedt het een gedeeltelijk overdekt winkelcentrum met vele bekende en minder bekende winkels en winkelketens. En mocht u zin hebben in een nog breder aanbod? Dan kunt u vanuit Boxmeer en Mook de trein nemen naar Nijmegen. Uiteraard kan dit ook met de auto.

Dagje Nijmegen

Op slechts ca. 15 minuten rijden van de Camping Limburg vindt u de oudste stad van Nederland. Met de grootste dichtheid aan horecagelegenheden van Nederland is deze bruisende culturele parel een absolute aanrader voor elke shop-/ en stedenliefhebber. Van een heuse paintball boerderij, tot bioscopen en kartbanen. In Nijmegen valt voor iedereen wat te beleven. Even ten zuiden van Plasmolen en Boxmeer ligt het Noord-Limburgse stadje Venray. Het centrum biedt onder het motto "Venray Bloeit" vele leuke winkels en horecagelegenheden. En als het minder goed weer is biedt de plaatselijke bioscoop een goed alternatief. 

Wilt u ook kamperen in Limburg afwisselen met een ontspannen dagje shoppen of er tussenuit? Kijk dan snel voor de beschikbaarheid van onze kampeerplaatsen!

Ja! ik wil graag kamperen en shoppen!

Verken de natuur

Kamperen Limburg betekent ook kamperen midden in de natuur. Want van natuur heeft Limburg heel veel. Met verschillende natuurgebieden is het misschien wel een van de natuurrijkste provincies van Nederland. Rondom camping Plasmolen Eldorado kunt u uitstekend fietsen en wandelen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Nationaal Park de Maasduinen, op de grens met Duitsland. Of verken natuurgebied Sint-Jansberg, waar verschillende landschappen elkaar afwisselen. Kortom, Camping Eldorado is naast de plek om heerlijk te shoppen op vakantie, ook de plek om heerlijk de natuur in te gaan.

Ja! ik wil graag kamperen en de natuur in!