Zoek & Boek

Boeken

De leukste camping in de omgeving van Nijmegen

Bent u op zoek naar een camping in de omgeving van Nijmegen? Dan denken wij dat Camping Eldorado in Plasmolen de plek is waar u uw vakantie door wilt brengen. Camping Eldorado is een mooie gezinscamping gelegen aan de Mookerplas. Naast verschillende mooie voorzieningen en faciliteiten beschikt de camping ook over een jachthaven. Dus ook als u met uw boot op vakantie bent is Camping Eldorado een topbestemming. 

Ontdek de omgeving van Nijmegen

Onze camping is gelegen in de omgeving van Nijmegen. Dat betekent dat er genoeg mogelijkheid is om deze omgeving te ontdekken. Want de omgeving van Nijmegen is ontzettend mooi en leuk. Bezoek bijvoorbeeld Fort Beneden Lent. Dit fort is in 1862 aangelegd ter verdediging van Nijmegen en is later als beveiliging van de spoorbrug in gebruik genomen. En het fort staat er nog steeds. Ontdek de geschiedenis van het fort tijdens een bezoek. Voor de wandelaars is de Mookerheide een echte trekpleister. Dit prachtige stukje natuur is uniek in Nederland. Met de mooiste uitzichten over de Maas en met verschillende mooie dieren (ook hagedissen en slangen) waant u zich hier in het buitenland!

Camping omgeving Nijmegen

Andere attracties in de omgeving

Naast eerdergenoemde attracties kunt u vanaf onze camping in de omgeving van Nijmegen nog veel meer moois en unieks zien. Denk bijvoorbeeld aan:

Zoals u kunt zien is er genoeg te doen in Nijmegen en omgeving. U hoeft zich in ieder geval niet te vervelen op onze camping in de omgeving van Nijmegen.

Reserveer nu een plek

Bent u nieuwsgierig geworden naar de omgeving van Nijmegen en wilt u hier alles van ontdekken. Dat kan. Reserveer nu een plek op onze camping en verzeker uzelf van een heerlijke vakantie aan de Maas. Bekijk de kampeermogelijkheden en reserveer nu nog een plekje, om zeker te zijn van een heerlijke vakantie.

Boek hier uw vakantie