Zoek & Boek

Boeken

Camping in Noord Limburg

Voor de actieve vakantieganger biedt de omgeving rondom de camping in Noord-Limburg veel mogelijkheid tot fietsen en wandelen. Prachtige natuurgebieden, romantische steden en het idyllische landschap zijn binnen handbereik. Graag nemen wij u mee door prachtige gebieden zoals;

  • Nationaal Park de Maasduinen
  • Natuurgebied Sint-Jansberg
  • Natuurgebied de Mookerheide
  • De oudste stad van Nederland: Nijmegen

Leuke steden vanaf de camping

Vanaf de camping kunt u verschillende leuke steden bezoeken.Zowel in Nederland als in Duitsland kunt u hier een leuk dagje weg hebben of zelfs een heuse stedentrip plannen. Zo kunt u bijvoorbeeld heel makkelijk vanaf de camping in Noord-Limburg naar het Duitse stadje Goch reizen. In Goch kunt u bijvoorbeeld een mooie stadtour plannen. Tijdens deze tour ontdekt u alles wat u moet weten over deze mooie Duitse stad. Ook kunt u het museum van Goch bezoeken. In dit museum ontdekt u de mooiste collectie van sculpturen en kunst.

De oudste stad van Nederland

Ook kunt u vanaf onze camping heel makkelijk naar Nijmegen. In Nijmegen ziet u een prachtig stukje Nederlandse geschiedenis. De stad is namelijk de oudste stad van Nederland. Met een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd kunt u hier de mooiste verhalen van vroeger horen. Daarnaast is Nijmegen een hele gezellige stad. Met heel veel terrassen, restaurants en winkels kunt u hier ook ideaal shoppen en lekker uit eten gaan.

Camping Noord-Limburg

Fietsen en wandelen vanuit de Camping in Noord Limburg

Nationaal Park De Maasduinen. In de buurt van onze Camping in Noord Limburg ligt Nationaal Park de Maasduinen. Dicht aan de Duitse grens ligt het 4500 hectare grote natuurgebied welke zich door de prachtige landschappen en bijzondere planten en dieren uitstekend leent voor de wandel- en fietsliefhebber. Langs verschillende routes en paden geniet u van het prachtige duingebied aan de rechterzijde van de rivier de Maas. 

Bij de receptie kunt u meer informatie verkrijgen over het Nationaal Park de Maasduinen. Waaronder Fiets- en wandelknooproutes. 

Wanneer u houdt van heuvelachtig landschap zult u zich thuis voelen in het prachtige natuurgebied op en rond de Sint-Jansberg. Dit 250 hectare grote natuurgebied is de ideale plek om rustig te wandelen of te fietsen. Maar ook voor de fanatieke mountainbiker geniet deze plek volop mogelijkheden. 

Mookerheide. U vindt de prachtige Mookerheide op een uitloper van de Nijmeegse stuwwal. Doordat het gebied flinke hoogteverschillen kent kunt op verschillende punten prachtig uitkijken over de rivier de Maas. U vindt in het gebied diverse wandelroutes, ruiterpaden, geopaden en een regionale mountainbike route.

Nijmeegse Stadswandeling. Voor de stedenliefhebber bieden wij een stadswandeling waar u de oudste stad van Nederland kunt bewonderen. Heeft u oog voor het verleden? Dan kunt u ruimschoots genieten van de tweeduizend jaar rijke cultuurhistorie die Nijmegen te bieden heeft. 

Maar wat maakt deze camping Noord Limburg zo goed?

Nou, naast de prachtige omgeving en de goede voorzieningen, zijn de faciliteiten uitstekend! Zo is er een campingwinkel, waarin alle dagelijkse benodigdheden gekocht kunnen worden. Ook is er een fietsenverhuur, waar heren-, dames-, kinder en elektrische fietsen gehuurd kunnen worden. Zo kunt u heerlijk fietsend het Limburgse landschap verkennen. Ook beschikt de camping Noord Limburg over een wasserette, waar u al uw kleding kunt wassen. Ten slotte mag u gebruik maken van een van de goed verzorgde sanitaire voorzieningen. Zo kunt u heerlijk vakantie vieren op Camping Eldorado.

Ja! Ik wil ook wandelen vanuit de camping in Noord Limburg!

Maak gebruik van de jachthaven

Ook ideaal is de jachthaven van Camping Eldorado. Deze kan gebruikt wordne door campinggasten die met hun boot op vakantie zijn. De jachthvane beschikt over een boatshop, waar u allerlei bootonderdelen, watersportbenodigdheden en accessoires kunt kopen. Daarnaast is er ook een bootmakelaar in de jachthaven aanwezig. WIlt u een nieuwe boot kopen, of juist uw eigen boot verkopen? Dan kunt u bij deze makelaar terecht.

Winterstalling en reparatie

De jachthaven beschikt ook over een winterstalling. hier kun u uw boot in de winter achterlaten zodat deze op een goede manier wordt opgeslagen. Daarnaast is er ook een botenwerkplaats. Hier kunt u uw boot in onderhoud leggen of, indien nodig, laten repareren. Dit beetje extra service maakt dat de jachhaven van Camping Eldorado, en daarmee de camping zelf ook, zo goed is!