Zoek & Boek

Boeken

Camping in Nijmegen

Camping Eldorado, gelegen aan de Mookerplas in Plasmolen, is dé ideale camping in Nijmegen en omstreken voor het hele gezin! Ontdek de prachtige omgeving tijdens bijzondere wandel- en fietstochten of bezoek de oudste stad van Nederland, Nijmegen.

Op de camping in Nijmegen

Camping Eldorado ligt op steenworp afstand van Nijmegen en Groesbeek. Deze oudste stad van Nederland staat bekend om de zuidelijke en bourgondische sfeer. Het heeft de grootste diversiteit aan winkels van Nederland. Daarnaast biedt het een ruime keuze aan restaurantjes en andere eetgelegenheden. In Nijmegen is veel historie te vinden. Zo kunt u;

 • Het Valkhof bezichtigen
 • De Grote Markt bezoeken 
 • De benedenstad bekijken 
 • En komt u nog talloze restanten van het Romeinse Rijk tegen.

Kunst en cultuur Nijmegen 

Bent u een kunst of cultuurliefhebber? Of bent u op zoek naar spanning en sensatie in een bruisend nachtleven? Nijmegen heeft voor ieder wat wils, zoals;

 • Museum het Valkhof
 • het Afrika museum
 • het MuZIEum
 • Kunstgalerieën aan de Lage markt en rondom de Sint Stevenskerk
 • Filmhuis Lux
 • Concertgebrouw de Vereeniging
 • Disco de Matrixx
 • Diverse Casino's.

Camping in Nijmegen

Maar ook voor de echte"huismus" bent u op onze camping in Nijmegen aan het juiste adres. Een stukje paradijs in Nederland voor zowel de rustzoeker als de sportieveling. Jachthaven en camping Eldorado ligt aan het water en dichtbij bossen. Door deze gunstige ligging biedt Eldorado voor elk wat wils.

Andere steden in de regio

Naast Nijmegen kunt u vanaf onze camping nog veel meer mooie steden in de regio bezoeken. Ga bijvoorbeeld de grens over en bezoek de Duitse stad Kleef. Hier kunt u Slot Moyland bezoeken. Dit prachtige kasteel doet nu dienst als museum met moderne en hedendaagse kunst. Maar ook een stad als Arnhem is heel goed te bereiken vanaf de camping. Zo kunt u van uw vakantie in de buurt van Nijmegen een heuse stedentrip maken.

Goede faciliteiten op de camping

Ook de faciliteiten op camping Nijmegen Eldorado zijn uitstekend. Op de hele camping is Wifi aanwezig. Daarnaast kun je je kleren wassen in de wasserette en heerlijk douchen in het sanitair. Er is een supermarkt waar u een uitgebreid assortiment aan kruidenierswaren kunt vinden en een fietsverhuur waar u een mooie fiets kunt huren. Kortom, een camping Nijmegen met alles er op en er aan!

Lekker spetteren en klimmen

Op het campingterrein zijn twee speeltuinen beschikbaar. Heerlijk spelen! Klimmen en klauteren op de springheuvel, glijden van de glijbaan of zandkastelen bouwen in de zandbak. Uw kinderen hoeven zich niet te vervelen. In het mooie kinderzwembad kunnen ze lekker spetteren. De Waterglijbaan, diverse waterspeeltoestellen en de fonteinen zorgen voor eindeloos speelplezier. Een gezellig animatieprogramma zorgt in de zomermaanden voor veel plezier bij uw kinderen. En wanneer uw kinderen het naar de zin hebben, dan heeft u ook een goed vakantie! 

Reserveer nu nog een kampeerplek!