Zoek & Boek

Boeken

Camping met zwembad in Limburg

Voor veel mensen is vakantie een periode om naar uit te kijken. Soms zelfs hét hoogtepunt van het jaar! Heerlijk ontspannen of lekker actief, maar bovenal onbezorgd genieten. Op Camping Eldorado in Plasmolen voelt vakantie zoals het hoort te voelen. En daar hoort natuurlijk een zwembad bij! Op onze camping met zwembad in Limburg zijn prachtige waterspeeltoestellen en fonteinen beschikbaar. Het mooie kinderzwembad zorgt voor eindeloos speelplezier voor u en uw kinderen. Er is zelfs een kleine waterglijbaan aanwezig! Wat is er nou fijner om uw kinderen te zien genieten van heerlijk spetteren in het water tijdens een warme zomerdag. 

Meer dan een camping met zwembad in Limburg

Camping Eldorado in Plasmolen is veel meer dan alleen een camping met zwembad in Limburg. Het is tevens een perfecte uitvalsbasis voor vele leuke uitstapjes naar de vele parken en musea in de omgeving. Daarnaast ligt onze camping aan het water waardoor er altijd genoeg te doen is!

Camping met zwembad in Limburg

Of u en uw kinderen nu houden van spanning en actie of van historie en cultuur, er is in de directe omgeving van Plasmolen veel vermaak en vertier. 

Bij Eldoradopark de Bergen in Wanroij is het eerste electro-motorcross park van Nederland gevestigd. Gegarandeerd actie en adrenaline voor iedereen! En als u toch in Wanroij bent kunnen de kinderen genieten van het prachtige speelparadijs. Hier kunnen ze zich uren vermaken met prachtige hoge schommels, lange glijbanen, spannende klimrekken, touwladders en springkussens! Neem ook eens een duik in het prachtige natuurbad. Voor een gezellig dagje weg voor u en de kinderen biedt het knusse Park Tivoli volop vertier en amusement voor kinderen vanaf 2 jaar. Het overzichtelijke en kindvriendelijke amusementspark in Berg en Dal is een garantie voor plezier. Of geef een bezoekje aan Toverland in Sevenum! Dit pretpark met meer dan 30 attracties, waaronder snelle achtbanen en waterattracties, is voor jong en oud! Genieten van een heerlijk dagje naar bijzondere diersoorten kijken? Burgers Zoo en ZooParc Overloon liggen binnen handbereik! Maar er is nog veel meer te doen. Bezoek bijvoorbeeld eens;

Er is zat te beleven in de omgeving van onze camping met zwembad in Limburg! Bent u al overtuigd? 

Camping Plasmolen ook voor natuurliefhebbers

Camping Eldorado in Plasmolen is ook een zeer geschikte vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. De omgeving van Camping Plasmolen beschikt namelijk over een aantal prachtige natuurgebieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van Nationaal Park de Maasduinen. Ditnatuurgebied op de grens van Duitsland is dé bestemming voor wandelaars en fietsers. Ook mooi is een bezoek aan Natuurgebied Sint-Jansberg. Dit gebied van 250ha wisselt prachtige landschappen met elkaar af. Van heuvels tot bos en heide: u zult het allemaal tegenkomen. 

Maak gebruik van de jachthaven

Maar wist u dat u ook gebruik kunt maken van de jachthaven van Camping Eldorado? U kunt gemakkelijk met uw boot naar de jachthaven komen en deze hier aanmeren. Zo kunt u uw vaarvakantie een heerlijke twist geven door een tijdje op de camping te verblijven. Wilt u meer informatie over de jachthaven? Kijkt u dan even hier.

Boek op Camping Eldorado

Wilt u niets missen van deze leuke camping? Zorg er dan voor dat u op tijd een plekje op de camping reserveerd. Dit kan gemakkelijk via onderstaande link. Zien wij u snel terug op de camping?

Ja! Ik wil reserveren!