Zoek & Boek

Boeken

Camping in Limburg

Bij Eldorado, camping in Limburg, kunnen u en uw kinderen genieten van vele faciliteiten die jullie vakantie maken tot een onvergetelijke tijd. Vakantie, zoals vakantie bedoeld is. Zo beschikt Camping Eldorado over een prachtig kinderzwembad met een kleine waterglijbaan. Er zijn ook diverse waterspeeltoestellen en fonteinen aanwezig. Urenlang waterpret voor de kleintjes. Maar ook in de directe omgeving van Plasmolen is het volop genieten voor jong en oud. Onze camping aan het water in Limburg zorgt altijd voor genoeg waterpret.

Volop plezier rondom Camping Limburg

Rondom onze camping in Limburg is volop plezier te beleven. Camping Eldorado is eigenlijk één met het prachtige Plasmolen. Het sfeervolle Plasmolen is onderdeel van de gemeente Mook en Middelaar. De meest Noordelijke gemeente van de provincie Limburg. Met haar vele diverse eet- en drinkgelegenheden is Plasmolen een culinair genot voor elke vakantieganger. Zo kunt u;

  • gezellig eten en borrelen bij Eetcafé de Boei.
  • genieten bij Brasserie Eldorado.
  • misschien wel het lekkerste ijs van Nederland proeven bij Ijssalon Clevers.
  • afhalen of dineren bij de Pannenkoekenbakker.
  • mediterraans genieten bij de Kombuis.
  • de Frans-Nederlandse keuken proeven bij Restaurant 't Koeskeshuus.
  • Italiaans geïnspireerde gerechten proeven bij restaurant Grano.
  • een hapje combineren met bowling bij Bowling Plasmolen
  • heerlijk ontspannen aan het water bij Strandpaviljoen Dushi

Camping in Limburg

Gezellig strandpaviljoen Dushi

Standpaviljoen Dushi ligt even buiten onze camping in Limburg aan de Mookerplas in Middelaar/Plasmolen. Het gehele jaar kan men hier terecht. Met meer dan 300 terrasplaatsen is Strandpaviljoen Dushi een genot voor elke bezoeker. Door de unieke ligging aan de Mookerplas kunnen een hapje en een drankje perfect gecombineerd worden met heerlijk zonnen of een verfrissende duik. Oneindig veel plezier aan het water zoals duiken vanaf het eigen duikplatform, waterfietsen of een gemotoriseerde boot huren. En dat alles op steenworp afstand van Camping Eldorado. Op onze camping kunt u ook waterpret beleven op onze camping met zwembad Limburg.

Lang of kort kamperen

Camping Eldorado heeft zowel seizoensplaatsen als toeristenplaatsen beschikbaar. Dit betekend dat iedereen op zijn eigen manier vakantie kan vieren! De toeristenplaatsen zijn voor vakantieverblijven en seizoensplaatsen zijn voor de mensen die voor langere tijd op de camping Limburg willen verblijven. Zo wordt een vakantie op de camping Limburg voor iedereen een feestje!

Wilt u ook genieten van vakantie, zoals vakantie hoort te zijn? Reserveer dan nu nog een accommodatie op Camping Eldorado. 

Ja! Ik wil graag reserveren.