Zoek & Boek

Boeken

Camping in Limburg

Bij Eldorado, camping in Limburg, kunnen u en uw kinderen genieten van vele faciliteiten die jullie vakantie maken tot een onvergetelijke tijd. Vakantie, zoals vakantie bedoeld is. Zo beschikt Camping Eldorado over een prachtig kinderzwembad met een kleine waterglijbaan. Er zijn ook diverse waterspeeltoestellen en fonteinen aanwezig. Urenlang waterpret voor de kleintjes. Maar ook in de directe omgeving van Plasmolen is het volop genieten voor jong en oud. Onze camping aan het water in Limburg zorgt altijd voor genoeg waterpret.

Volop plezier rondom Camping Limburg

Rondom onze camping in Limburg is volop plezier te beleven. Camping Eldorado is eigenlijk één met het prachtige Plasmolen. Het sfeervolle Plasmolen is onderdeel van de gemeente Mook en Middelaar. De meest Noordelijke gemeente van de provincie Limburg. Met haar vele diverse eet- en drinkgelegenheden is Plasmolen een culinair genot voor elke vakantieganger. Zo kunt u;

  • gezellig eten en borrelen bij Eetcafé de Boei.
  • genieten bij Brasserie Eldorado.
  • misschien wel het lekkerste ijs van Nederland proeven bij Ijssalon Clevers.
  • afhalen of dineren bij de Pannenkoekenbakker.
  • mediterraans genieten bij de Kombuis.
  • de Frans-Nederlandse keuken proeven bij Restaurant 't Koeskeshuus.
  • Italiaans geïnspireerde gerechten proeven bij restaurant Grano.
  • een hapje combineren met bowling bij Bowling Plasmolen
  • heerlijk ontspannen aan het water bij Strandpaviljoen Dushi

Leuke steden vanaf de camping in Limburg

Vanaf onze camping in Limburg kunt u ook hele leuke steden bezoeken. En die mogelijkheden worden niet tegengehouden door landsgrenzen. U kunt bijvoorbeeld ook heel makkelijk Duitsland in. Bijvoorbeeld om Duisburg te bezoeken. In Duisburg is een dagje uit ook echt een dagje uit. Bezoek het Atlantis Kindermuseum, met allerlei leuke attracties voor kinderen, bezoek de Duisburg Zoo om de mooiste dieren te zien of bezoek een Opera: in Duisburg is niets onmogelijk. 

Een andere leuke stad in Duitsland die gemakkelijk te bereiken is vanaf onze camping is het stadje Goch. In deze stad kunt u een leuke rondleiding door de stad krijgen. Ook is het Museum van Goch een aanrader. Met de mooiste sculpturen kunt u hier uw ogen uitkijken. 

Bezoek Nijmegen

Ook bent u binnen een half uur vanaf onze camping in Limburg in Nijmegen. Nijmegen is de oudste stad van Nederland, met een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Dit ziet u op verschillende plaatsen in de stad terug. In Nijmegen kunt u ook heel goed shoppen, lekker op een terrasje zitten of heerlijk uit eten gaan. Een bezoek aan Nijmegen is dan ook een echte aanrader vanaf onze camping in Limburg.

Camping in Limburg

Gezellig strandpaviljoen Dushi

Standpaviljoen Dushi ligt even buiten onze camping in Limburg aan de Mookerplas in Middelaar/Plasmolen. Het gehele jaar kan men hier terecht. Met meer dan 300 terrasplaatsen is Strandpaviljoen Dushi een genot voor elke bezoeker. Door de unieke ligging aan de Mookerplas kunnen een hapje en een drankje perfect gecombineerd worden met heerlijk zonnen of een verfrissende duik. Oneindig veel plezier aan het water zoals duiken vanaf het eigen duikplatform, waterfietsen of een gemotoriseerde boot huren. En dat alles op steenworp afstand van Camping Eldorado. Op onze camping kunt u ook waterpret beleven op onze camping met zwembad Limburg.

Leg uw boot aan in de Jachthaven

De Mookerplas heeft nog een groot voordeel: een hele mooie jachthaven. De jachthaven steld u in staat met uw boot naar de camping in Limburg te komen. De jachthaven kan gebruikt worden om aan te meren, maar heeft nog veel meer voordelen. Zo kunt u in de boatshop verschillende bootonderdelen, accessoires en watersportartikelen kopen. Er is een scheepswerf, waar u uw boot in onderhoude kan leggen (of kan laten repareren). EN tevens is er een winterstalling voor uw boot. Kortom, u kunt met een gerust hart uw boot in de haven leggen ijdens uw verblijf op de camping in Limburg.

Lang of kort kamperen

Camping Eldorado heeft zowel seizoensplaatsen als toeristenplaatsen beschikbaar. Dit betekend dat iedereen op zijn eigen manier vakantie kan vieren! De toeristenplaatsen zijn voor vakantieverblijven en seizoensplaatsen zijn voor de mensen die voor langere tijd op de camping Limburg willen verblijven. Zo wordt een vakantie op de camping Limburg voor iedereen een feestje!

Wilt u ook genieten van vakantie, zoals vakantie hoort te zijn? Reserveer dan nu nog een accommodatie op Camping Eldorado. 

Ja! Ik wil graag reserveren.

Stap lekker op de fiets

Vanaf onze camping in Limburg kunt u ook heerlijk wandelen of fietsen. De omgeving beschikt over heel veel natuur en mooie routes om af te leggen. Fiets bijvoorbeeld de mooie  route 'Het noordelijkste puntje van Limburg'. Dit is een niet al te lange fietsropute die u langs de mooie plekjes rondom de camping leidt. Zo verkent u het gebied van Plasmolen tot aan de Mookerheide, en alles wat daartussen zit. Bent u een meer deoorgewinterde fietser, dan is de Goedebenentour meer iets voor u. Deze route is ruim 70 kilometer lang en daarmee uitstekend geschikt voor een paar uurtjes op de racefiets. 

Camping Limburg wandel en fietsgebied

Trek de wandelschoenen aan

Maar ook de wandelaar komt goed aan zijn trekken vanaf onze camping in Limburg. Op Nationaal Park De Maasduinen kunt u heel goed wandelen. Maar bijvoorbeeld ook over het Maas-Niederrheinpad. Dit is een wandelroute die een groot dee langs de Maas voert. In totaal zijn er 23 etappes die u kunt lopen, waarvan etappe 6 langs Plasmolen komt. Dit is zeker een mooie route om te onthouden als u op vakantie bent.

Gezelligheid in Plasmolen

Heeft u lekker een dagje gewandeld of gefietst, dan is het een goed moment om even lekker uit te rusten op een van de gezellige terrassen die Plasmolen rijk is. Het dorp kent namelijk een aantal hele gezellige cafés en restaurants. Bezoek bijvoorbeeld Grand Café Mallejan, voor een lekker drankje of een hapje eten. Of ga naar Boathouse De Loopplank voor een gezellig diner. Waar u ook heen gaat in Plasmolen, u zult het er gezellig hebben.