Zoek & Boek

Boeken

Camping in Groesbeek

In de directe omgeving van Jachthaven en Camping Eldorado is bijzonder veel te bezichtigen. Zo zijn er de vele prachtige steden in de nabije omgeving van ons vakantiepark. Neem bijvoorbeeld;

- Grave
'- s-Hertogenbosch
- Boxmeer
- Gennep
- Cuijk
Nijmegen
Venlo
- Kevelaer (De)
- Kleve (De)
- Goch (De)

Maar ook zeker Groesbeek is de moeite waard. De prachtige met groene bossen overgoten heuvels bij onze camping in Groesbeek en omgeving creëren een waar wandelparadijs. 

Camping in Groesbeek: perfect wandelgebied

Voor de echte wandelliefhebber is onze camping in Groesbeek een heus wandelparadijs. Groesbeek, ook wel bekend van de derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse (zevenheuvelenweg), biedt een groot aantal wandelroutes waaronder het bekende Pieterpad. Maar u kunt nog veel meer routes bewandelen. Bent u geïnteresseerd in de Cultuurhistorie van dit gebied? Bewandelen dan één van de vier erfgoedroutes. Bewandel de Sint-Jansberg op de steile stuwwalhelling boven het Maasdal. Bezoek net over de grens het Duitse Reichswald. Hier leven prachtige edelherten en wilde zwijnen. Bezoek Groesbeek en bewandel vanuit hier de zevenheuvelen. Of wandel langs het Afrikamuseum en rondom het Bevrijdingsmuseum. Ook de fanatieke mountainbiker is volledig in zijn/haar element in det gebied rondom Groesbeek.

Camping in Groesbeek

Wilt u het gehele seizoen genieten van heerlijke wandelingen of fietsen door het prachtige gebied rondom Jachthaven en Camping Eldorado? Of heerlijk genieten van varen in alle vrijheid op en rondom de jachthaven? Met de seizoenplaatsen kunt u het hele seizoen terecht op onze camping. Dit is mogelijk voor elk type kampeerplaats. Daarnaast is het mogelijk gratis een bijzettent plaatsen en de auto parkeren. Alle plaatsen zijn voorzien van;

  • 6-16 Ampère stroomaansluiting
  • CAI-aansluiting
  • Een eigen watertappunt
  • en afvoer voor riolering.

Faciliteiten camping Groesbeek

Camping Eldorado heeft uitstekende faciliteiten. Zo is er een supermarkt op het park aanwezig, waar alle dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden. Daarnaast is er een fietsverhuur, waar u dames-, heren,- kinder- en elektrische fietsen kunt huren. Zo kunt u heerlijk van het Limburgse landschap genieten. Ook is er een internet voorziening aanwezig, waardoor u tegen betaling draadloos kun internetten. Daarnaast is er nog een wasserette op het park waar u uw dagelijkse was kunt draaien, en beschikt het park over goed verzorgd sanitair. Zo wordt camping Groesbeek een plek om optimaal te genieten!

Reserveer hier een Seizoenplaats!

Ook met de boot op vakantie

Wist u dat u ook met uw boot op vakantie kunt gaan op Camping Eldorado? De camping ligt aan de Mookerplas, en biedt zodoende toegang tot de mooie jachthaven van Camping Eldorado. De jachthaven biedt niet alleen een stalling voor uw boot, maar ook een plek waar uw boot in onderhoud kan. Daarnaast is er een mooie boatshop waar u terecht kunt voor al uw watersportartikelen, scheepsonderdelen en accessoires. 

Een bootmakelaar voor al uw wensen

Bent u nog niet in he tbezit van een boot, maar wilt u er graag een aanschaffen? Bij de haven van Eldorado Mook zit tevens een bootmakelaar. Hier kunt u terecht met al uw bootwensen. Wilt u een kleine sloep of een grote jacht? Het is allemaal mogelijk. 

Camperplaatsen aan het water

Ook als u met de camper op vakantie gaat kunt u heel goed vakantie vieren op onze camping bij Groesbeek. We bieden namelijk verschillende camperplaatsen aan het water aan. Hier staat u op een heerlijke plaats lekker te genieten van een welverdiende vakantie aan het water. En de camperplaatsen aan eht water zijn van alle gemakken voorzien, zodat u altijd lekker kunt genieten.