Zoek & Boek

Boeken

Kom genieten op Camping Eldorado

Bent u op zoek naar een mooie vakantiebestemming in Nederland? Dan is Camping Eldorado misschien wel de plek die u zoekt. Met enkel topfaciliteiten en gelegen in een prachtige omgeving, zult u op Camping Eldorado gegarandeerd een toptijd beleven.

Wat te doen op Camping Eldorado?

Maar wat is er allemaal te doen op Camping Eldorado? Nou, er is heel veel te doen op de camping! Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooi kinderbad? In dit zwembad, speciaal voor kinderen, kunnen de kids heerlijk met water kliederen. Er zijn verschillende waterspeeltoestellen en er staan fonteinen in het zwembad verspreid. O ja, er is ook een leuke waterglijbaan. Zo zullen u en uw kinderen zich nooit vervelen.

Animatie op de camping

Op de camping wordt ook een leuk animatieprogramma georganiseerd. Tijdens dit programma (in de zomermaanden) worden allerlei leuke activiteiten gedaan. Zo kunnen de kinderen levend risk spelen, lekker knutselen, heerlijk dansen en nog veel meer! Kortom, plezier voor alle leeftijden!

Horeca op de camping

Camping Eldorado

Maar u wilt zelf natuurlijk ook wat leuks te doen hebben als uw kinderen in het zwembad liggen of lekker bezig zijn met de animatie. Daarom kunt u heel goed terecht in Grand Café De Waterkant. Hier kunt u genieten van een lekker hapje en drankje, terwijl u heerlijk tot rust komt. Optimaal genieten noemen we dat!

Ook genieten buiten de camping

Ook buiten Camping Eldorado kunnen allerlei leuke dingen gedaan worden. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het plaatsje Overloon. Hier kunt u het oorlogsmuseum bezoeken. In dit museum leert u alles over de 2e Wereldoorlog in Nederland. Ook in Overloon is het Zoo Parc. Deze dierentuin biedt een prachtige blik op de mooiste dieren. Zeker een bezoek waard!

Op vakantie met de boot

Wist u dat Camping Eldorado ook beschikt over een jachthaven? Hier kunt u bijvoorbeeld uw boot in de winterstalling leggen, aanmeren tijdens uw vakantie, onderhoud laten verrichten aan de boot en zelfs een boot aanschaffen. Het kan dus maar zo zijn dat u aankomt met de auto, en de camping weer verlaat met een boot. Zo heef tu nog nooit vakantie gevierd!

Boek nu op Camping Eldorado

Naast bovenstaande punten is er nog veel meer te doen op en rondom de camping. Bekijk onze website om er achter te komen wat Camping Eldorado u allemaal te bieden heeft. Hopelijk zien we u snel op Camping Eldorado in Plasmolen!

Boek nu op Camping Eldorado