Zoek & Boek

Boeken

Camping aan het water in Limburg

Onze prachtig gelegen camping aan het water in Limburg wordt door ons ook wel "de Parel van Noord-Limburg" genoemd. Met prachtige camperplaatsen aan het water Nederland en een camping met jachthaven is kamperen in Limburg een absolute aanrader. Wij doen er bij Camping Eldorado in Plasmolen alles aan om uw verblijf tot een waar feest te maken. Vakantie is niet voor niets voor veel mensen hét hoogtepunt van het jaar. De ideale gezinscamping aan het water van de Mookerplas. Zowel op de camping als aan en op het water is er van alles te beleven voor het hele gezin. 

Unieke ervaring op de camping aan het water in Limburg

Zowel op de camping als aan en op het water is er van alles te doen. Het hele gezin kan genieten van allerlei eigentijdse watersporten, een rustig middagje vissen, spetteren in het kinderbad met glijbaan, spelen in de speeltuin en nog veel meer! En dat alles met uw eigen vertrouwde caravan, camper of tent.  Wit u liever een bungalow huren?

Camping aan het water in Limburg

Ook wanneer u liever een accommodatie huurt kunt u genieten aan het water in Limburg en de prachtige omgeving, zoals:

  • De Mookerplas
  • De Mookerheide
  • De Sint Jans berg
  • Nationaal Park de Maasduinen.

Deze prachtige wateren en bijzondere natuurgebieden zijn prima te bereiken vanuit de vakantiebungalows. Geniet in hartje Plasmolen van rust en comfort vanuit bungalowpark Meeussen en Bungalowpark de Riethorst. Liever een Bed & Breakfast? Dat kan natuurlijk ook!

Ik wil graag een bungalow huren!

Camping met jachthaven

Wat camping Eldorado zo mooi maakt, is dat uw gebruik kunt maken van de jachthaven. Hier kunt u tijdens uw vakantie uw boot stallen. Dat betekent dat u heerlijk van uw vakantie kunt genieten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw boot. En dat maakt ruimte vrij voor leuke uitstapjes. U kunt de verschillende nationale parken in de omgeving van de camping bezoeken. Of u gaat naar het avontuurlijke Toverland in Sevenum. Heeft u hier geen zin in, dan zijn er nog veel meer mogelijkheden. U kunt uw vakantie op de camping emt jachthaven indelen zoals u dat wilt!

Boek nu op de camping met jachthaven

Veel te doen in Limburg

De provincie Limburg heeft ook ontzettend veel leuke activiteiten voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het plaatsje Overloon? Hier bevindt zich een Oorlogsmuseum en een Dierenpark. Anders gezegd; u kunt hier ruim een dag plezier beleven. Of ga naar Toverland in Sevenum. Dit coole attractiepark beschikt over de leukste attracties. Een superleuk uitje voor het hele gezin.

Bezoek de Mookerheide

Vlakbij de Mookerplas ligt de Mookerheide. De Mookerheide is een natuurgebied gelegen aan de Maas waar u heerlijk kunt wandelen en genieten. U heeft op de Mookerplas een prachtig uitzicht op de Maas, en de natuur maakt het dat u zich in het buitenland waant. Dit is een absolute aanrader als u op onze camping aan het water in Limburg staat.