Zoek & Boek

Boeken

Mooie camping aan de Maas

Ben je op zoek naar een mooie vakantiebestemming aan het water? Dan is camping Eldorado de vakantiebestemming die je zoekt. De camping is prachtig gelegen aan de Mookerplas. De Mookerplas is een uitloopgebied van de Maas. Je kunt vanaf de camping dan ook binnen enkele minuten aan de Maas zitten. Naast waterrecreatie heeft Camping Eldorado nog veel meer leuks te bieden.

Waterrecreatie op de camping

De camping is dus omgeven door water. Het is daarom ook niet zo gek dat je er ontzettend veel leuke wateractiviteiten kunt doen. Camping Eldorado beschikt over een jachthaven, waar je tijdens je vakantie je boot kunt aanmeren. Daarnaast heeft de Mookerplas verschillende recreatiestranden waar je heerlijk kan liggen en kan genieten van het water. Hetzelfde geldt voor de Maas. Hier kun je heerlijk liggen en genieten van de rivier.

Horeca bij de Mookerplas

Naast heerlijk genieten van en aan het water kun je bij de Mookerplas ook heerlijk genieten in de verschillende horecagelegenheden. Zo biedt eetcafé De Boei de lekkerste gerechten en drankjes aan de Mookerplas. Of ga gezellig zitten bij Strandpaviljoen Dushi 2.0. Het strandje bij het paviljoen geeft je de mogelijkheid je boot/kano/waterfiets aan te leggen, om vervolgens heerlijk te genieten van een drankje in de warme zomer zon. 

Camping aan de Maas

Jachthaven Eldorado

Kom je met de boot naar de camping, dan kun je aanmeren op Jachthaven Eldorado. Deze jachthaven beschikt over verschillende faciliteiten om jouw aanlegervaring zo goed mogelijk te maken. Zo beschikt de jachthaven over een winterstalling. ZOdoende kun je je boot in de winter in bewaring zetten in de jachthaven. Ook is er een werkplaats voor onderhoud en reparatie van je boot.

Kamperen of huren

Wil je komen genieten van de Mookerplas en de Maas? Dat kan uiteraard op onze camping. Camping Eldorado biedt kampeerplaatsen, camperplaatsen en huuraccommodaties aan. Hierdoor is er voor iedereen een passende verblijfsoptie. Kies bijvoorbeeld voor de kampeerplaats. Neem je eigen kampeermiddel mee en ga terug naar de basis. Of kies voor de BC Bungalowtent. Deze gezellige 4-persoons bungalowtent is volledig ingericht, waardoor jij je niet bezig hoeft te houden met wat je mee moet nemen, maar met vakantie vieren. 

Reserveer nu jouw plekje op Camping Eldorado aan de Maas