Zoek & Boek

Boeken

Ruime camperplaatsen aan het water Nederland

Één van Nederlands mooiste plekjes bezoeken met de camper? Camperplaatsen aan het water met maximaal comfort vindt u aan de Mookerplas in Plasmolen. De exclusieve camperplaatsen van Camping Eldorado aan de Mookerplas beschikken allen over:

  • Eigen sanitair
  • WiFi
  • Eigen stroomaansluiting
  • Watertappunt
  • Afvoerplaats voor vuilwater
  • Chemisch toilet afstortpunt.

Met de camper naar Limburg

Onbezorgd genieten van uw vakantie. Dat kan! Met uw camper aan het water in Noord-Limburg. Op camping Eldorado in Plasmolen weten wij wat vakantie voor veel mensen betekent. Namelijk het hoogtepunt van het jaar. Wij doen er alles aan om uw verblijf op onze camping tot een feest te maken. 

Camperplaatsen aan het water in Nederland

Camperplaatsen aan het water Nederland

De prachtige camperplaatsen zijn gelokaliseerd op één van de mooiste plakjes aan de Mookerplas. Geniet van een heerlijk uitzicht over de Mookerplas en de Jachthaven. Zowel op als langs het water is vanalles te beleven. Varen in alle vrijheid, actief met watersport, rustig middagje vissen, of toch liever op het vaste land? Bij Standpaviljoen Dushi kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje aan het water. In de prachtige omgeving kun men heerlijk fietsen en wandelen. Kamperen bij camping Eldorado in Noord-Limburg betekent "genieten aan en op het water". 

Genieten van de omgeving

Ook als u tijdens uw vakantie de omgeving van Camping Eldorado wilt onntdekken is er genoeg te zien en te doen. Er is veel natuur te vinden rondom de camping. Wilt u een wandeling maken, dan kunt u bijvoorbeel dlekker langs de Maas lopen. Ook kunt u de grens met Gelderland passeren tijdens een mooie wandeling door het uitgestrekte landschap. Loop door de weilanden, langs beekjes en door bossen. Ook kunt u naar veschillende steden in de omgeving trekken. Bijvoorbeeld Nijmegen, waar u een ontdekkingsreis kunt maken door de Nijmeegse ondergrondse gangen of verschillende musea. Zo maakt u van uw vakantie op de camperplaats een unieke vakantie.

Laat mij ook genieten aan het water in Nederland!