Ga direct naar:Jachthaven


Ligplaatsen

Jachthaven Eldorado is voorzien van ruime en 's avonds verlichte steigers voor schepen tot 22 meter. De jachthaven beschikt over jaarplaatsen en seizoensplaatsen (1 april tot 1 oktober) en een passantensteiger met een lengte van 250 meter. Als jaarplaats- of seizoensgast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die de jachthaven en de camping te bieden hebben: schoon en modern sanitair, een wasserette, drijvend tankstation, boatshop, supermarkt en restaurants. Onze jongste gasten vermaken zich in de speeltuin of in het kinderbad met waterspeeltuin.

·       Ruime ligplaatsen

·       Stromend water op de steiger

·       Drijvend tankstation (diesel en benzine)

·       Afzuigstation bilgewater en zwart/grijs water

·       Wifi internet aansluiting (tegen betaling)

 

Tarieven jaarplaatsen en seizoensplaatsen

Alle tarieven zijn inclusief 1 parkeerkaart bij de steigers A t/m H. Alle ligplaatsen (behalve op steiger H) beschikken over een 16 ampère elektra aansluiting met verbruiksmeter.  Controleer de tarievenlijst voor eventuele bijkomende kosten


Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen


Honden/huisdieren

Honden zijn toegestaan mits de honden zijn aangelijnd en u ten alle tijden een hondenpoepzakje bij u draagt om een ongelukje op te ruimen. Ter hoogte van onze botenlift vindt u het hondentoilet. Goed om te weten: Vanaf uw ligplaats bent u binnen een paar minuten in het bos. Leuk voor hond en baas!